En Exuviance-behandling gir resultat og velvære

En profesjonell ansiktsbehandling på en hudpleiesalong skal, utover å gi rom for avkobling og velvære, føre til en eller annen form for forbedring av huden. En ansiktsbehandling betraktes ofte som hverdagsluksus – noe man skal «unne seg». Men Exuviances filosofi er at dette i større grad handler om en sunn vane enn luksus.

Å ta vare på huden bør være like naturlig som å stelle håret og pleie kroppen for øvrig. Mange mennesker opplever problemer med huden som de ikke får bukt med på egen hånd. Med hjelp fra spesielt opplærte hudspesialister (hudterapeuter) som kan gi huden din det den trenger, får du ikke bare en fin, men også en sunn hud. En ansiktsbehandling skal selvsagt også være en deilig og avslappende opplevelse.

Også «problemfri» hud har godt av pleie for å bevare sin gode kvalitet og motvirke aldringstegn.

Exuviance-behandling på klinikk

Med en profesjonell Exuviance-behandling får du ikke bare en avansert behandling med dokumentert effekt, men også en deilig og avslappende stund hvor du kan koble av! Filmen nedenfor gir et lite innblikk i hvordan en Exuviance-behandling kan foregå. 

Exuviances behandlinger – med dokumentert effekt

Exuviance ble banebrytende da selskapet på 80-tallet utviklet den første standardiserte peelingbehandlingen med glykolsyre (AHA) og effektive AHA-produkter. Grunnleggerne av Exuviance, dr. Eugene van Scott og dr. Yu, er internasjonalt anerkjente pionerer innenfor kosmetisk dermatologi. Det var de som utviklet og innehar originalpatentet til den første AHA-peelingen. Deres kontinuerlige forskning og kliniske erfaringer har bekreftet at AHA med fordel kan benyttes ved behandling av en rekke ulike hudproblemer som f.eks. eldet hud, tørr hud, akne og pigmentflekker.

Les mer om Exuviances behandlinger mot akne

 

Hva skiller Exuviances AHA-peeling fra andre peelinger?

Med AHA skjer det først en skånsom eksfoliering av det øvre hudlaget ved at bindingen mellom døde hudceller løses opp. Det er kun døde hudceller som fjernes. Hud som er svært tørr, vil f.eks. dra nytte av dette ved at den blir i bedre stand til å kvitte seg med flassende hud. Huden forbedres dessuten ytterligere ved at produksjonen av ny hud og utstøtingen av gamle hudceller balanseres. Elastin- og serumproduksjonen stimuleres også. Dette er fordeler som kun oppnås med AHA, og som ikke kan gjenskapes med andre former for kjemisk eller mekanisk peeling.

Exuviances AHA har en optimal sammensetning med hensyn til konsentrasjon, pH-verdi og effekt. Takket være et patentert system er Exuviances AHA svært effektiv uten å irritere. En AHA-behandling fra Exuviance medfører ingen restitusjonstid for huden. Huden kan være lett rødmende og litt blank etter behandling. Dette går over etter en kort stund. Etter behandling kan man fint påføre Exuviances pleiende makeup. Som ved all peeling skal soling unngås i 1–2 dager etter behandling.

 

Profesjonelt og skreddersydd

En Exuviance-behandling fås kun hos spesialutdannede hudterapeuter som kan skreddersy behandlingen til nettopp din hudtype og eventuelle problemer. Det finnes mange ulike Exuviance-behandlinger rettet mot ulike typer hud og problemer. Behandlingene kan utføres både i ansiktet, på kroppen, hender og føtter. Det finnes også Exuviance-behandlinger uten peelende AHA. Exuviances behandlinger gir svært gode resultater!

 

Passer alle hudtyper og aldrer

Alle sammensetninger fra Exuviance er utviklet i tråd med et patentert system som gjør at behandlingene tåles av alle. Også du som har sensitiv hud, kan altså ta en Exuviance-behandling. Hudterapeuten foretar en grundig hudanalyse og tilpasser behandlingen til deg og huden din.

Exuviances behandlinger – sammen med daglig bruk av hudpleieprodukter fra Exuviance – forbedrer uregelmessigheter i huden som f.eks. fine linjer og rynker, ujevn pigmentering og tørrhet, og reduserer forekomsten av akne. Men også problemfri hud har godt av jevnlige behandlinger for å holde huden fin og motvirke aldringstegn og tørrhet. Den naturlige celleomsetningen i huden tar ca. 28 dager. Man pleier derfor anbefale behandling på klinikk én gang i måneden, men behovet kan variere fra person til person. Iblant anbefales kortere behandlingsintervaller i en periode, og iblant kan det gå lengre tid mellom behandlingene. Dette avgjør du sammen med hudterapeuten din. Forbedringer sees ofte etter én til tre måneder

 

Hvordan foregår en behandling?

Ved en typisk Exuviance-behandling utføres det først en grundig hudanalyse. Neste trinn er å rense huden. Deretter peeles huden skånsomt, men effektivt med Exuviances patenterte AHA, som også stimulerer cellefornyelsen og forbereder huden på de neste behandlingstrinnene. Skrubbekremer brukes som regel ikke i ansiktet, da Exuviances AHA-peeling både er mer effektiv og dessuten mer skånsom. Etter peeling er huden klar for dyprens (utklemming). Det er ikke nødvendig å bruke damp for å åpne porene.

De fleste ansiktsbehandlinger inkluderer en avslappende og sirkulasjonsfremmende massasje (men dette utelates ofte ved akne og rosacea). Exuviances massasjekrem tilfører dessuten masse fukt til huden. Deretter påføres en egnet maske før behandlingen avsluttes med et sluttprodukt og om ønskelig en pleiende foundation. Etter behandling har huden en fin glød og føles frisk og opplagt!

Viktig å tenke på i forbindelse med Exuviance-behandlinger

  • Husk å informere hudterapeuten dersom du bruker noen legemidler som kan påvirke huden, eller om det er andre ting du tror kan være av betydning for behandlingen.
  • Man bør være nybarbert, men ikke barbere seg samme dag som behandlingen, da det kan føre til svie.
  • Unngå overdreven soling. Behandling utføres ikke på solbrent og irritert hud.
  • En Exuviance-behandling starter på klinikken og fullføres hjemme! Ved å kombinere klinikkbehandlinger med riktige hjemmeprodukter oppnås et best mulig resultat.

Bestill din Exuviance-behandling i dag!