Exuviances behandling mot akne, kviser og hudormer

Exuviances behandlinger og produkter passer for deg som har akneproblemer eller såkalt uren hud.

Exuviance kan også hjelpe deg som er hardt rammet av akne

Vi har hjulpet mange som har «prøvd alt», og som blir lykkelige over å ha oppdaget Exuviances produkter og salongbehandlinger. Huden blir klarere og jevnere.

Med Exuviances patenterte og veldokumenterte ingredienser får du et trygt og profesjonelt behandlingsprogram. Alfahydroksysyrer (AHA) løser effektivt opp «propper» som kan tette porene og forårsake akne og hudormer. I tillegg kontrolleres mengden overskuddsfett. AHA gjør også forstørrede porer mindre synlige og reduserer pigmentflekker forårsaket av blant annet akne.

Før Exuviance-behandling mot akne

Etter Exuviance-behandling mot akne

Hvordan foregår en aknebehandling på en Exuviance-klinikk?

En aknebehandling hos en Exuviance hudterapeut kan variere avhengig av problem. Med ved alle behandlinger utføres en grundig hudanalyse etterfulgt av en peeling som fjerner døde hudceller og gjør huden klar for en grundig utklemming. En typisk aknebehandling fokuserer på å «rense skikkelig opp» i porene. Det legges også en ansiktsmaske tilpasset problem og hudtype. Behandlingen avsluttes alltid med en krem, iblant også med et spesielt akneprodukt eller et serum. 

Jeg har aldri fått varig hjelp mot min akne i helsesystemet. Med Exuviance har jeg blitt kvitt problemene mine, og jeg er svært fornøyd og takknemlig! 

Behandlingen kan utføres i ansiktet, eller på ryggen, som også er vanlig. For å se resultater er det nødvendig med flere behandlinger. Én enkelt behandling gjør sjelden noen forskjell. I tillegg må behandlingene gjentas for at ikke problemet skal komme tilbake. I starten kan det være nødvendig med tettere behandling med ca. én til to ukers mellomrom, men etter hvert som huden blir bedre, kan man øke intervallet mellom behandlingene. En tommelfingerregel er at salongbehandling bør utføres hver 4. til 6. uke, men tiden mellom behandlingene kan reduseres eller økes avhengig av hudens tilstand. Produktene som brukes på en hudpleiesalong, er spesielt utviklet for profesjonelle behandlinger. De har maksimal effekt på huden og legger dermed et optimalt grunnlag for den etterfølgende hjemmebehandlingen.

På våre sider om ulike hudproblemer kan du lære mer om akne
Eller les mer om Exuviances produkter mot akne

Viktig å tenke på i forbindelse med Exuviance-behandlinger mot akne

  • Å få bukt med akneproblemer krever aktiv innsats både fra hudterapeuten og kunden. Problemene forsvinner ikke over natten. Bruk de anbefalte produktene regelmessig hjemme. Behandlingen starter på salongen og fullføres hjemme!
  • Informer alltid hudterapeuten om bruk av eventuelle legemidler. Det gjelder så vel reseptbelagte preparater som legemidler som fås uten resept. Enkelte legemidler gjør huden ekstra tørr og følsom, slik at det er nødvendig å tilpasse behandlingen og produktanbefalingene ut fra dette.
  • Når du begynner å bruke Exuviance-produkter og etter de første klinikkbehandlingene, kan du oppleve en negativ effekt. Det skyldes at huden renses i dybden. Akneutbrudd som skulle ha kommet i løpet av de neste ukene, kan fremskyndes. Men etter dette blir huden bare bedre og bedre.

Besøk en hudpleiesalong nær deg for å få en personlig hudanalyse og et skreddersydd behandlingsprogram.