Exuviance behandlinger mot keratosis pilaris

Exuviances behandlinger og produkter med AHA og PHA har en peelende, mykgjørende effekt som kan redusere problemet med kosmetisk sjenerende nupper på overarmer, lår og kinn, kalt keratosis pilaris. 

AHA-peeling kan fås hos spesialutdannede hudterapeuter og hudleger. Behandlingen kombineres med tilpassede hudpleieprodukter for hjemmebruk. Foruten sine eksfolierende og fuktighetsgivende egenskaper har AHA og PHA også en rekke andre positive virkninger på huden. Hudens elastisitet, fylde og hudtone forbedres. Pleiende behandlinger kan ikke fjerne årsaken til problemet, men minimerer forekomsten så lenge behandlingen pågår. Iblant er problemet så kraftig at det er nødvendig å anvende høyere konsentrasjoner AHA enn det hudterapeuten kan gi. I slike tilfeller vil hudterapeuten anbefale deg å oppsøke en hudlege som kan tilby peeling med en høyere AHA-konsentrasjon.

Ved vanskelige tilfeller anbefaler vi alltid at du kontakter lege.

På våre sider om hudproblemer kan du lære mer om keratosis pilaris
Eller les mer om Exuviances produkter mot keratosis pilaris

Viktig å tenke på i forbindelse med Exuviance-behandlinger mot keratosis pilaris

  • Å få bukt med keratosis pilaris krever aktiv innsats både fra hudterapeuten og kunden. Problemene forsvinner ikke over natten. Bruk de anbefalte produktene regelmessig hjemme. Behandlingen starter på salongen og fullføres hjemme!
  • Informer alltid hudterapeuten om bruk av eventuelle legemidler. Det gjelder så vel reseptbelagte preparater som legemidler som fås uten resept. Enkelte legemidler gjør huden ekstra tørr og følsom, slik at det er nødvendig å tilpasse behandlingen og produktanbefalingene ut fra dette.
  • Unngå å pirke og klemme på nuppene da det kan føre til betennelse og arrdannelse.