Exuviance behandlinger mot pigmentflekker

Mange rammes av pigmentflekker i huden i en eller annen form. Årsakene kan være soling og hormonpåvirkning, f.eks. i forbindelse med graviditet eller bruk av p-piller. Flekkene er som regel ufarlige, men kan være kosmetisk sjenerende.

Med rett hudpleiebehandling og gode vaner kan flekkene reduseres. Mange tilfeller av såkalt hyperpigmentering kan forbedres over tid med jevnlig bruk av et hudblekingsprodukt og effektiv, men skånsom peelingbehandling hos en spesialutdannet hudterapeut.

Før Exuviance-behandling mot pigmentflekker

Etter Exuviance-behandling mot pigmentflekker

Pigmentflekker kan reduceres

De profesjonelle klinikkbehandlingene med AHA som utføres hos en Exuviance hudterapeut eller hudlege løser skånsomt opp bindingene mellom de døde hudcellene på hudoverflaten (eksfoliering) og stimulerer cellefornyelsen i de dypere hudlagene. Hudens pigment blir jevnere fordelt. Pigmentflekker reduseres, og hudtonen blir jevnere.

Et godt resultat forutsetter jevnlige behandlinger over et visst tidsrom og at man unngår sol. Én dag i solen uten beskyttelse kan ødelegge resultatet av flere måneders behandling. For å få et best mulig resultat er det også viktig at klinikkbehandlingene kombineres med tilpassede hjemmeprodukter.
 
Noen ganger har hyperpigmenteringen oppstått i dypere hudlag. I slike tilfeller vil hudlegen foreskrive / gjennomføre ytterligere behandling.

Viktig å tenke på i forbindelse med Exuviance-behandlinger mot pigmentflekker

    • Bruk de anbefalte produktene regelmessig hjemme. Behandlingen starter på salongen og fullføres hjemme!
    • Informer alltid hudterapeuten om bruk av eventuelle legemidler. Det gjelder så vel reseptbelagte preparater som legemidler som fås uten resept. Enkelte legemidler gjør huden ekstra tørr og følsom, slik at det er nødvendig å tilpasse behandlingen og produktanbefalingene ut fra dette.
    • Et godt resultat forutsetter jevnlige behandlinger over et visst tidsrom og at man unngår sol.

På våre sider om hudproblemer kan du lære mer om pigmentflekker
Eller les mer om Exuviances produkter mot pigmentflekker

 

Besøk en hudpleiesalong nær deg for å få en personlig hudanalyse og et skreddersydd behandlingsprogram.