Exuviance behandlinger mot rosacea

Exuviance tilbyr pleiende alternativer som passer for svært sensitiv hud, også rosacea. Takket være et patentert system er Exuviances fruktsyrer svært milde, men samtidig effektive.

Polyhydroksysyrer (PHA) anbefales til hypersensitiv hud fordi de ikke irriterer huden, samtidig som de bygger opp hudens egen beskyttelsesbarriere og tilfører masse fukt. Den patenterte polyhydroksysyren (PHA) er godt egnet for personer med rosacea. Dessuten har Exuviances PHA de samme aldringshemmende egenskapene som AHA.

Behandling mot hudsykdommen rosacea må tilpasses hver enkelt pasient

Ansiktsbehandlinger til hud med rosacea må nøye tilpasses den enkelte klient. Ettersom rosacea kan variere mye, må man ofte benytte ulike metoder og produkter. Men det som er felles, er at det kreves en viss regelmessighet for at behandlingene skal ha effekt. En hudpleiebehandling hos en hudterapeut eller hudlege som jobber med Exuviance, vil medføre en lett flassing i huden. Dette fremmer dannelsen av ny hud. For øvrig stimuleres huden minst mulig under behandlingen, og det brukes produkter med en beroligende effekt. Det benyttes ikke damp i Exuviances behandlinger, og heller ikke peeling med korn. Dette er spesielt viktig for klienter med rosacea. Etter jevnlig behandling vil huden bli mindre rød og irritert.

Før Exuviance-behandling mot rosacea

Etter Exuviance-behandling mot rosacea

Viktig å tenke på i forbindelse med Exuviance-behandlinger mot rosacea

  • Å få bukt med rosacea krever aktiv innsats både fra hudterapeuten og kunden. Problemene forsvinner ikke over natten. Bruk de anbefalte produktene regelmessig hjemme. Behandlingen starter på salongen og fullføres hjemme!
  • Informer alltid hudterapeuten om bruk av eventuelle legemidler. Det gjelder så vel reseptbelagte preparater som legemidler som fås uten resept. Enkelte legemidler gjør huden ekstra tørr og følsom, slik at det er nødvendig å tilpasse behandlingen og produktanbefalingene ut fra dette.

Besøk en hudpleiesalong nær deg for å få en personlig hudanalyse og et skreddersydd behandlingsprogram.