Exuviance behandling mot tørr hud

En profesjonell Exuviance-behandling hjelper huden med å gjenvinne sin glød. Hudens fuktinnhold, fornyelsesprosess, spenst og elastisitet forbedres. Resultatet både synes og føles. 

En Exuviance-behandling på hudpleiesalong fjerner skånsomt døde hudceller som forårsaker et tørt og trist utseende og som kan føles ubehagelig. Hud som er tørr, er mer følsom og kan bli irritert. En tørr hud har dessuten en ujevn overflate og reflekterer mindre lys, noe som gir et mer livløst utseende.

Behandling mot tørr hud i ansiktet

Ved hjelp av profesjonelle behandlingsprodukter tilføres huden maksimalt med fukt. Exuviance ansiktsmasker som brukes i den profesjonelle klinikkbehandlingen, har et svært høyt innhold av PHA, som gir en meget god fuktighetsgivende effekt på huden. Med regelmessige klinikkbehandlinger og tilpassede hjemmeprodukter gjenvinner huden sin smidighet og glød.

Viktig å tenke på i forbindelse med Exuviance-behandlinger mot tørr hud

  • Bruk de anbefalte produktene regelmessig hjemme. Behandlingen starter på salongen og fullføres hjemme!
  • Informer alltid hudterapeuten om bruk av eventuelle legemidler. Det gjelder så vel reseptbelagte preparater som legemidler som fås uten resept. Enkelte legemidler gjør huden ekstra tørr og følsom, slik at det er nødvendig å tilpasse behandlingen og produktanbefalingene ut fra dette.
  • Etter de første behandlingene kan huden flasse litt. Det er helt normalt og er et tegn på at de døde hudcellene løsner. Denne flassingen er en forbigående tilstand.

På våre sider om hudproblemer kan du lære mer om tørr hud
Eller les mer om Exuviances produkter for tørr hud

Besøk en hudpleiesalong nær deg for å få en personlig hudanalyse og et skreddersydd behandlingsprogram.