Exuviances behandlinger med AHA

AHA-behandlinger – dokumentert effektive

Exuviance ble banebrytende da selskapet på 80-tallet utviklet den første standardiserte peelingbehandlingen med glykolsyre (AHA) og effektive AHA-produkter. Grunnleggerne av Exuviance, dr. Eugene van Scott og dr. Yu, er internasjonalt anerkjente pionerer innenfor kosmetisk dermatologi. Det var de som utviklet og innehar originalpatentet til den første AHA-peelingen. Deres kontinuerlige forskning og kliniske erfaringer har bekreftet at AHA med fordel kan benyttes ved behandling av en rekke ulike hudproblemer som f.eks. eldet hud, tørr hud, akne og pigmentflekker.

Hva skiller Exuviances AHA-peeling fra andre peelinger?

Med AHA skjer det først en skånsom eksfoliering av det øvre hudlaget ved at bindingen mellom døde hudceller løses opp. Det er kun døde hudceller som fjernes. Hud som er svært tørr, vil f.eks. dra nytte av dette ved at den blir i bedre stand til å kvitte seg med flassende hud. Huden forbedres dessuten ytterligere ved at produksjonen av ny hud og utstøtingen av gamle hudceller balanseres. I tillegg stimuleres elastin- og serumproduksjonen. Dette er fordeler som kun oppnås med AHA, og som ikke kan gjenskapes med andre former for kjemisk eller mekanisk peeling.

Exuviances AHA har en optimal sammensetning med hensyn til konsentrasjon, pH-verdi og effekt. Takket være et patentert system er Exuviances AHA svært effektiv uten å irritere. En AHA-behandling fra Exuviance medfører ingen restitusjonstid for huden. Huden kan være lett rødmende og litt blank etter behandling. Dette går over etter en kort stund. Etter behandling kan man fint påføre Exuviances pleiende makeup. Som ved all peeling skal soling unngås i 1–2 dager etter behandling.

 

Profesjonelt og skreddersydd

En Exuviance-behandling fås kun hos spesialutdannede hudterapeuter som kan skreddersy behandlingen til nettopp din hudtype og eventuelle problemer. Det finnes mange ulike Exuviance-behandlinger rettet mot ulike typer hud og problemer. Behandlingene kan utføres både i ansiktet, på kroppen, hender og føtter. Det finnes også Exuviance-behandlinger uten peelende AHA. Exuviances behandlinger gir svært gode resultater!

 

Passer alle hudtyper og aldrer

Alle sammensetninger fra Exuviance er utviklet med et patentert amfoterisk kompleks som gjør at behandlingene tåles av alle. Også du som har sensitiv hud, kan altså ta en Exuviance-behandling. Hudterapeuten foretar en grundig hudanalyse og tilpasser behandlingen til deg og huden din. Exuviances behandlinger – sammen med daglig bruk av hudpleieprodukter fra Exuviance – forbedrer uregelmessigheter i huden som f.eks. fine linjer og rynker, ujevn pigmentering og tørrhet, og reduserer forekomsten av akne. Men også problemfri hud har godt av jevnlige behandlinger for å holde huden fin og motvirke aldringstegn og tørrhet.