Vanlige spørsmål

Her finner du svarene på noen av de vanligste spørsmålene vi mottar.

Hvor kan jeg kjøpe Exuviance-produkter?

Exuviances originalprodukter selges kun hos utdannede hudterapeuter og hudleger som analyserer huden din og hjelper deg med å skreddersy et hudpleieprogram bestående av produkter og profesjonelle behandlinger. Her finner du nærmeste klinikk

Jeg har en ekstremt følsom hud som reagerer lett. Egner Exuviance seg likevel for meg?

Ja. Exuviance har produktalternativer for selv den mest følsomme hud. Polyhydroksysyrer har ingen irriterende effekt. I tillegg gjør amfoterisk kompleks at Exuviances fruktsyrer er milde, men effektive.

Exuviances produkter er ikke basert på olje. Men jeg trenger et fett produkt fordi huden min er ekstremt tørr.

Exuviances produkter er ikke basert på fete sammensetninger. Det er fuktighet huden trenger, og det finnes det rikelig av i Exuviances produkter. Er man vant til fete produkter, kan huden føles litt stram i begynnelsen når man begynner å bruke Exuviances produkter. Det skyldes ikke at huden får for lite fuktighet, men at den utenpåliggende ”hinnen” man er vant til, ikke lenger er der.

Eksfolierer AHA huden for mye?

Nei. Det er tvert om slik at AHA normaliserer cellefornyelsen og på sikt gir en mer motstandskraftig hud.

Hvorfor bør jeg i tillegg gå til behandling på en klinikk?

Regelmessige behandlinger på klinikk gir en sterkere effekt. Produktene til hjemmebruk er et supplement til klinikkbehandlinger. En profesjonell Exuviance-behandling er en avansert behandling med dokumentert effekt som både forbedrer og forebygger.

Kan jeg bruke Exuviances produkter & behandlinger om sommeren?

Ja, det går fint. Men vi anbefaler at man venter 48 timer etter klinikkbehandling før man soler seg – uansett behandling – og at man alltid bruker et dagprodukt med SPF.

Jeg har hørt at man bør bytte hudpleieserie innimellom for at huden skal ha det bra. Stemmer det?

Nei, det stemmer ikke. Exuviances produkter er blant annet basert på de stoffene som menneskekroppen består av, og som huden har godt av hver dag. Akkurat som kroppen har godt av regelmessig mosjon.

Kan jeg bruke Exuviance mens jeg er gravid?

Ja. Man bør imidlertid huske på at man får en litt mer følsom hud under en graviditet, og at man derfor kanskje må endre litt på hjemmeprogrammet sitt. Det anbefales ikke at gravide inntar salisylsyre oralt eller inntar for store mengder A-vitamin. Det er ikke dokumentert at påføring på hud har noen negativ effekt, men for å være på den sikre siden kan man unngå produkter med A-vitamin (retinol) og salisylsyre mens man er gravid.

Kremen min ”ruller” av. Hva skjer?

Enkelte kremer kan ”rulle” og danne små klumper dersom de påføres i en for rikelig mengde. Det kan delvis skyldes solfilteret eller den fuktighetsbevarende ”filmen” som finnes i enkelte sammensetninger. Rådet er å redusere mengden og klappe produktet inn i huden. Et serum under kan også hjelpe.