exuviance produkter online

Vær forsiktig med å kjøpe Exuviance på nettet

Kjøper du produktene dine fra en autorisert Exuviance-forhandler? Eller kjøper du et gammelt, piratkopiert eller stjålet produkt fra en mindre seriøs nettbutikk?


Exuviance er et av de ledende hudpleiemerkene på markedet for profesjonell hudpleie. Exuviance har et svært godt renommé blant hudspesialister og dermatologer, og vi er svært opptatt av at du som kunde får de riktige produktene for akkurat din hud. Exuviances produkter selges derfor utelukkende hos autoriserte forhandlere – dvs. hos utdannede hudterapeuter og hudleger som har fått opplæring av Exuviance.Hva risikerer du hvis du kjøper et billig Exuviance-produkt fra en nettbutikk?

Handler du hos en ikke-autorisert forhandler på nettet, kjøper du ikke et originalprodukt fra den ordinære distribusjonskjeden. Du har ingen garanti for kvaliteten og holdbarheten på slike produkter. Exuviance-produkter som selges via nettbutikker, er ikke dekket av Exuviances garantier.Sortimentet hos uautoriserte nettbutikker kan bestå av:
  • utgåtte varer
  • konkurslager
  • kopiprodukter
  • parallellimport
  • tyvegods


Vi ønsker at du skal være trygg

Hos en autorisert forhandler er varene som selges, ekte og av høyeste kvalitet. Når du kjøper Exuviance-produkter hos en autorisert Exuviance-forhandler, kjøper du et originalt Exuviance-produkt, og du får også anbefalt de produktene og behandlingene som passer best for nettopp dine behov. Du har dessuten anledning til å reklamere på varen om noe er galt.


Vi ønsker at du skal være trygg. Kjøp dine Exuviance-produkter fra en autorisert Exuviance-forhandler, så kan du være sikker på at du får et kvalitetsprodukt – som passer nettopp din hud og dine behov! Se etter symbolet "Exuviance Original Quality", så vet du at du har valgt ekte vare. Vår kundservice hjälper dig snabbt och lätt att finna en auktoriserad återförsäljare.


 

Slik kjøper du produkter

Finne din nærmeste klinikk her eller kontakt oss på telefon 22 42 77 77 eller e-post info@exuviance.no å vite hvor det er en nær deg!Finn din Exuviance-klinikk