Hva er medisinsk hudpleie?

Med medisinsk hudpleie menes som regel hudpleieprodukter som inneholder vitenskapelig dokumentert effektive ingredienser som f.eks. AHA-syrer, retinol, vitaminer og antioksidanter.

I Exuviance snakker vi gjerne om medisinsk utviklet hudpleie for å tydeliggjøre at Exuviance er en virksomhet med et medisinsk utgangspunkt. Exuviance er ikke først og fremst et kosmetikkselskap, men et dermatologisk selskap basert på et medisinsk fundament, grunnlagt av AHA-teknologiens oppfinnere.

Forskningsbakgrunn

Exuviance har en ledende posisjon innen forskning og utvikling av ulike sammensetninger som inneholder AHA og de siste nyvinningene PHA, laktobionisk syre og NeoGlukosamin. Selskapet som ligger i Princeton i den amerikanske delstaten New Jersey, ble etablert i 1988 av dr. Eugene van Scott, dermatolog, og dr. Ruey Yu, farmakolog med dermatologi som spesialfelt.

De to doktorene møtte hverandre i 1969 på Temple University i Philadelphia, Pennsylvania, der dr. van Scott var professor i dermatologi og dr. Yu var forskningsleder på instituttet for dermatologi. Dr. van Scotts interesse for å finne en måte å regulere nydannelsen av hudceller på, gjorde at han kom i kontakt med dr. Yu, som studerte de kjemiske og biomedisinske aspektene ved bestemte sykdommer. Deres felles interesse for hudens nydannings- og fornyelsesprosesser la grunnlaget for over 40 års dermatologisk forskning og utvikling.

I øyeblikket har de mer enn 120 patenter på ulike sammensetninger og behandlinger, og de har søkt om enda flere. De har høstet internasjonal anerkjennelse og regnes som autoriteter innen utvikling og dermatologisk bruk av AHA. Forskningsresultatene deres er flere ganger publisert i ledende medisinske tidsskrifter.

Medisinsk utviklet hudpleiesystem

Exuviance tilbyr et komplett system av vitenskapelig utviklede, svært effektive hudpleieprodukter med alfa- og polyhydroksysyrer kombinert med det siste innen teknologi og innovasjon. Exuviances hudpleiesystem er utviklet for å tilgodese behovene til deg som ikke har så alvorlige problemer at du trenger behandling hos hudlege, men som likevel ønsker å utnytte fordelene ved et medisinsk utviklet hudpleiesystem.

Alle hudtyper kan bruke Exuviance, også sensitiv hud. Det er kombinasjonen av Exuviances skånsomme syrer som gir det fantastiske resultatet. Produktene i Exuviances hudpleiesystem er laget for å stimulere hudens naturlige eksfolieringsprosess. Ved å fremskynde eksfolieringen og stimulere cellefornyelsen erstattes døde hudceller som tetter porene og gir huden et matt, tørt og flassende utseende, med nye celler som gir en klar og frisk utstråling. Resultatet blir en hud med et flottere, yngre og sunnere utseende.