Exuviance-behandlinger mot akne, kviser og hudormer

Det er mange som har «prøvd alt» som blir veldig glade når de oppdager produktene og salongbehandlingene fra Exuviance. Huden blir klarere og jevnere. Med Exuviances patenterte og veldokumenterte ingredienser får du et trygt og fagmessig behandlingsprogram. Alfahydroksysyrer (AHA) eksfolierer huden skånsomt og løser opp «propper» som kan tette porene og forårsake akne. Overskuddsfett reguleres. AHA gjør også forstørrede porer mindre fremtredende og reduserer pigmenteringer forårsaket av bl.a. akne.

Før og etter Exuviances salongbehandlinger og hjemmeprodukter
Før og etter Exuviances salongbehandlinger og hjemmeprodukter


Hvordan foregår en aknebehandling i en Exuviance-salong?

En aknebehandling hos en Exuviance-hudpleier kan gjøres på litt ulike måter avhengig av hudens tilstand. Det alle behandlingene har til felles, er at det gjøres en grundig hudanalyse etterfulgt av en peeling som fjerner døde hudceller og legger til rette for en grundig poretømming. I en typisk aknebehandling ligger fokus på rengjøre porene i dybden. Det legges også en ansiktsmaske som er tilpasset hudtilstand og -type. En behandling avsluttes alltid med en krem, og et serum og punktbehandlende produkt ved behov.

En behandling kan gjøres i ansiktet, men det er også vanlig å behandle ryggen. Som oftest trengs det flere behandlinger før du ser resultater. En enkelt behandling gjør sjelden stor forskjell, og dessuten sørger regelmessige behandlinger for at problemene ikke kommer tilbake. I begynnelsen kan det være nødvendig med tettere intervaller mellom behandlingene, ca. 1–2 uker, før man behandler sjeldnere i takt med at huden forbedres. En god tommelfingerregel er at behandlinger i salong skal utføres hver 4.–6. uke, men det kan også gå kortere eller lengre tid mellom hver behandling avhengig av hudens tilstand. Produktene som brukes i en hudpleiesalong er spesielt utformet for profesjonell behandling. De gir maksimal effekt, slik at du får et godt grunnlag for hjemmebehandlingen.

Viktig å tenke på

  • Det å få bukt med akne krever aktiv innsats fra både hudpleieren og deg. Problemene forsvinner ikke over natten. Bruk anbefalte produkter regelmessig hjemme. En behandling påbegynnes i salongen og avsluttes hjemme.
  • Si alltid fra til hudpleieren din hvis du bruker legemidler, både reseptbelagte og andre. Noen legemidler gjør huden ekstra tørr og følsom, og det kan hende at både behandling og anbefalte produkter må tilpasses dette.
  • Det kan oppstå negative effekter i starten når du begynner med Exuviance-produkter og behandlinger i salong. Det kommer av at det skjer en rengjøring i dybden. Etter den første perioden blir huden som oftest bare bedre.

På sidene våre om ulike hudproblemer kan du lære mer om akne

Besøk en hudpleiesalong

Besøk en hudpleiesalong der du bor for en personlig hudanalyse og et skreddersydd behandlingsprogram.

Besøk en hudpleiesalong

Besøk en hudpleiesalong der du bor for en personlig hudanalyse og et skreddersydd behandlingsprogram.

Exuviance-produkter mot akne