Om Exuviance

Innovasjon – da, nå, alltid

Exuviance er avansert hudpleie fra de to forskerne som oppdaget og tok patent på alfahydroksysyreteknologien (AHA) – en av hudpleiebransjens største nyvinninger. Forskning og utvikling skjer i Princeton i New Jersey og selskapet har en ledende posisjon innenfor utvikling av ulike sammensetninger som inneholder deres egne nyskapinger AHA, PHA, NeoGlukosamin og Aminofil, samt andre godt dokumenterte ingredienser. Foretaket som står bak Exuviance ble grunnlagt i 1988 av dermatologen Eugene Van Scott og Ruey Yu, som er farmakolog med dermatologi som spesialitet.

De to doktorene møttes i 1969 på Temple University i Philadelphia i Pennsylvania i USA. Dr. Van Scotts interesse for å finne en måte å påvirke nydannelsen av hudceller på gjorde at han kom i kontakt med dr. Yu, som studerte de kjemiske og biomedisinske aspektene ved enkelte hudsykdommer. Deres felles interesse for hudens nydannelses- og fornyelsesprosesser ble etter hvert grunnpilaren i over 50 år med dermatologisk forskning og utvikling. Dr. van Scott og dr. Yu er internasjonalt anerkjente autoriteter innenfor dermatologi, og forskningsresultatene deres har blitt publisert i ledende medisinske tidsskrifter en rekke ganger.

Exuviance oppsto for å dekke behovene til alle dem som ønsker å dra nytte av fordelene med et medisinsk utviklet hudpleiesystem. Produktene og behandlingene er utviklet for å bidra til hudens naturlige eksfolieringsprosess og forbedre hudens naturlige funksjoner. Ved å sette fart på eksfolieringen og stimulere cellefornyelsen erstattes de døde hudcellene – som tetter igjen porene og gjør at huden ser matt og tørr ut – av nye celler som gir ny glød. Resultatet blir en hud med et vakrere, yngre og sunnere utseende. Produktkonseptet finnes i to ulike design: Exuviance Professional, som selges i salonger, og Exuviance, som selges i butikk.

Dr. Van Scotts & Dr. Yu
Grunnleggerne av Exuviance har fått æresprisen Discovery Honorary Award fra den amerikanske dermatologistiftelsen for sin fremragende forskning. Prisen er en av de mest prestisjefylte forskere på hudpleie kan få.

Resultat etter behandling med PHA (glukonolakton)

«En studie av Exuviances produkter for følsom hud (rensekrem, toner og fuktighetskremer) ble utført med 25 kvinner som hadde akne, rosacea og atopisk dermatitt. Etter 12 ukers bruk to ganger daglig ble det slått fast at produktene med fordel kan brukes på hud med akne, rosacea og atopisk hud, da man kunne vise til vesentlige forbedringer i hudens struktur, tørrhet, irritasjon og rødme (erytem). Deltakerne, som hadde klinisk dokumentert følsom hud, tålte produktene godt.»
– Neostrata Inc., New Jersey, USA.

Besøk en hudpleiesalong

Besøk en hudpleiesalong der du bor for en personlig hudanalyse og et skreddersydd behandlingsprogram.

Besøk en hudpleiesalong

Besøk en hudpleiesalong der du bor for en personlig hudanalyse og et skreddersydd behandlingsprogram.