Hudtillstånd

Her finner du en oppsummering av informasjon om de vanligste hudproblemene og tips om hvordan du gir huden din best mulig pleie.


Hudproblemer i ansiktet og på kroppen

Hudens tilstand og behov kan variere gjennom livet. Mange opplever hudproblemer i ansiktet eller på kroppen som kan være plagsomme, men som ikke krever legebehandling, for eksempel pigmentflekker, tørr hud eller keratosis pilaris. Flere av disse problemene kan reduseres med behandling i hudpleiesalong og bruk av effektive hudpleieprodukter hjemme.

Den medisinske behandlingen av hudproblemer som akne og rosacea kan med fordel suppleres med fagmessig hudpleie for et enda bedre resultat.

Exuviance tilbyr hudpleie med enestående resultater. Med daglig bruk av Exuviances effektive hudpleieprodukter tilføres huden fuktighet og styrkes, samtidig som problemer som tørr eller irritert hud og aldringstegn forebygges og blir mindre fremtredende. Bak utviklingen av de avanserte hudpleieproduktene fra Exuviance ligger det over 50 år med forskning og klinisk erfaring. De patenterte teknologiene hjelper huden din med å fornye seg selv. Besøk gjerne en Exuviance-ekspert for en effektiv hudbehandling og personlige råd for akkurat din hud.