Exuviance-behandlinger mot pigmentflekker

Mange er i større eller mindre grad rammet av pigmentflekker på huden. Årsakene kan være soling og hormonpåvirkning, for eksempel ved graviditet eller bruk av p-piller. Flekkene er som oftest ufarlige, men kan være kosmetisk plagsomme.

Med riktig hudpleiebehandling og gode vaner kan flekkene bli mindre fremtredende. Mange tilfeller av slik hyperpigmentering kan forbedres over tid med regelmessig bruk av hudblekende produkter og effektiv, men skånsom eksfoliering som kan fås hos spesialutdannede hudpleiere.

Pigmentfläckar före och efter Exuviancebehandling
Resultat före och efter Exuviance salongsbehandlingar och hemmaprodukter

Slik reduserer du pigmentflekker

Exuviances profesjonelle salongbehandlinger med AHA løser skånsomt opp bindingene mellom de døde hudcellene på hudoverflaten (eksfoliering) og stimulerer cellefornyelsen lenger ned i huden. Hudens pigment blir jevnere fordelt. Pigmentflekker blir mindre fremtredende og hudtonen jevnere.

For å oppnå god effekt kreves det regelmessige behandlinger i en periode og at man unngår solen. En dags soling uten beskyttelse kan ødelegge resultatet av flere måneders behandling. Det er også viktig at klinikkbehandlinger kombineres med tilpassede hjemmeprodukter for å få et så godt resultat som mulig.

Noen tilfeller av hyperpigmentering skjer imidlertid i de dypere hudlagene og krever spesielle preparater/behandlinger skrevet ut / utført av hudlege.

Viktig å tenke på

  • Bruk anbefalte produkter regelmessig hjemme. En behandling påbegynnes i salongen og avsluttes hjemme!
  • Si alltid fra til hudpleieren din hvis du bruker legemidler, både reseptbelagte og andre. Noen legemidler gjør huden ekstra tørr og følsom, og det kan hende at både behandling og anbefalte produkter må tilpasses dette.
  • For å oppnå god effekt kreves det regelmessige behandlinger i en periode og at man unngår solen.

På sidene våre om ulike hudproblemer kan du lære mer om pigmentflekker

Besøk en hudpleiesalong

Besøk en hudpleiesalong der du bor for en personlig hudanalyse og et skreddersydd behandlingsprogram.

Besøk en hudpleiesalong

Besøk en hudpleiesalong der du bor for en personlig hudanalyse og et skreddersydd behandlingsprogram.