Exuviance-behandlinger for keratosis pilaris

Exuviance-behandlinger og produkter med AHA og PHA har en peelende, mykgjørende og fuktighetsgivende effekt som kan redusere problemet med keratosis pilaris; kosmetisk plagsomme nupper på overarmer, lår og kinn.

AHA-peeling fås hos spesialutdannede hudpleiere eller hudleger og kombineres med passende hudpleieprodukter for hjemmebruk. I tillegg til de eksfolierende og fuktighetsgivende egenskapene har AHA og PHA også en rekke andre gunstige virkninger på huden. Huden føles mer elastisk og fyldigere og hudtonen forbedres. Behandling kan ikke gjøre noe med årsaken til problemet, men reduserer symptomene så lenge den pågår. Noen ganger er problemet så stort at det trengs en høyere konsentrasjon av AHA enn det hudpleieren kan gi. Hudpleieren vil da henvise deg videre til en hudlege som tilbyr peeling med høyere konsentrasjon av AHA.

Det anbefales alltid å oppsøke lege ved alvorlige tilfeller.

Viktig å tenke på

  • Det å få bukt med keratosis pilaris krever aktiv innsats fra både hudpleieren og deg. Problemene forsvinner ikke over natten. Bruk anbefalte produkter regelmessig hjemme. En behandling påbegynnes i salongen og avsluttes hjemme!
  • Si alltid fra til hudpleieren din hvis du bruker legemidler, både reseptbelagte og andre. Noen legemidler gjør huden ekstra tørr og følsom, og det kan hende at både behandling og anbefalte produkter må tilpasses dette.
  • Ikke pill eller klem på nuppene, for da kan du risikere betennelser og arr.

På sidene våre om ulike hudproblemer kan du lære mer om keratosis pilaris

Besøk en hudpleiesalong

Besøk en hudpleiesalong der du bor for en personlig hudanalyse og et skreddersydd behandlingsprogram.

Besøk en hudpleiesalong

Besøk en hudpleiesalong der du bor for en personlig hudanalyse og et skreddersydd behandlingsprogram.

Exuviance-produkter mot keratosis pilaris