Exuviance-behandlinger mot rosacea

Exuviance tilbyr pleiende alternativer som passer for selv den mest følsomme huden, for eksempel ved rosacea. Takket være et patentert system er Exuviances fruktsyrer svært milde, men effektive.

Polyhydroksysyrer (PHA) anbefales for hypersensitiv hud, siden de ikke har irriterende effekt. I tillegg bygger de opp hudens egen beskyttelsesbarriere og tilfører fuktighet intensivt. Den patenterte polyhydroksysyren (PHA) passer godt for dem som har rosacea. Dessuten har Exuviances PHA de samme antiaging-egenskapene som AHA.

Før og etter Exuviances salongbehandlinger og hjemmeprodukter
Før og etter Exuviances salongbehandlinger og hjemmeprodukter


Behandling av rosacea må tilpasses hver enkelt

Ansiktsbehandlinger for rosacea må nøye tilpasses hver enkelt. Siden rosacea kan variere mye, kreves det ofte ulike tiltak og produkter. All behandling av rosacea krever imidlertid en viss regelmessighet for å gi effekt. Ved mistanke om rosacea bør man alltid snakke med en hudlege først. En behandling hos hudpleier eller hudlege som jobber med Exuviance har en mild avflassende effekt der huden stimuleres til å fornye seg selv. Huden stimuleres ellers så lite som mulig under behandlingen, og produktene som brukes, har en beroligende effekt. Det benyttes ingen damp i Exuviance-behandlingene, og heller ikke peeling med korn, noe som er en fordel for nettopp personer med rosacea. Med regelmessige behandlinger blir huden mindre rød og irritert.

Viktig å tenke på

  • Det å få bukt med rosacea krever aktiv innsats fra både hudpleieren og deg. Problemene forsvinner ikke over natten. Bruk anbefalte produkter regelmessig hjemme. En behandling påbegynnes i salongen og avsluttes hjemme.
  • Si alltid fra til hudpleieren din hvis du bruker legemidler, både reseptbelagte og andre. Noen legemidler gjør huden ekstra tørr og følsom, og det kan hende at både behandling og anbefalte produkter må tilpasses dette.

På sidene våre om ulike hudproblemer kan du lære mer om rosacea

Besøk en hudpleiesalong

Besøk en hudpleiesalong der du bor for en personlig hudanalyse og et skreddersydd behandlingsprogram.

Besøk en hudpleiesalong

Besøk en hudpleiesalong der du bor for en personlig hudanalyse og et skreddersydd behandlingsprogram.

Exuviance-produkter mot rosacea