Exuviance-behandlinger for tørr hud

En profesjonell Exuviance-behandling bidrar til å gi huden gløden tilbake. Hudens fuktinnhold, fornyelsesprosess samt elastisitet og spenst forbedres. Resultatet både synes og kjennes.

En Exuviance-behandling i hudpleiesalong fjerner skånsomt de døde hudcellene som får huden til å se tørr og gusten ut og som kan gi ubehag. Tørr hud er mer følsom og kan bli irritert. Tørr hud er dessuten ujevn på overflaten og reflekterer mindre lys, slik at den kan se gusten ut.

Behandling mot tørr hud i ansiktet

Ved hjelp av profesjonelle behandlingsprodukter tilføres huden maksimalt med fuktighet. Exuviance-ansiktsmasker som brukes i profesjonell salongbehandling har et svært høyt innhold av PHA, som har en betydelig fuktighetsgivende effekt på huden. Med regelmessige salongbehandlinger og tilpassede hjemmeprodukter kan du gi huden smidigheten og gløden tilbake.

Viktig å tenke på

  • Bruk anbefalte produkter regelmessig hjemme. En behandling påbegynnes i salongen og avsluttes hjemme!
  • Si alltid fra til hudpleieren din hvis du bruker legemidler, både reseptbelagte og andre. Noen legemidler gjør huden ekstra tørr og følsom, og det kan hende at både behandling og anbefalte produkter må tilpasses dette.
  • Etter de første behandlingene kan huden flasse litt, noe som er helt normalt og et tegn på at de døde hudcellene løsner. Eventuell flassing er forbigående.

På sidene våre om ulike hudproblemer kan du lese mer om tørr hud

Besøk en hudpleiesalong

Besøk en hudpleiesalong der du bor for en personlig hudanalyse og et skreddersydd behandlingsprogram.

Besøk en hudpleiesalong

Besøk en hudpleiesalong der du bor for en personlig hudanalyse og et skreddersydd behandlingsprogram.

Exuviance-produkter mot tørr hud