En profesjonell ansiktsbehandling i hudpleiesalong skal, i tillegg til avkobling og velvære, gi en forbedring av huden. Mange ser på ansiktsbehandlinger som en luksus i hverdagen som man kan «unne seg», men ifølge filosofien bak Exuviance er det snarere en sunn vane.

Det å ta vare på huden sin er like naturlig som å stelle håret og ta vare på resten av kroppen. En del prøver seg frem og tester mange forskjellige produkter, men får likevel ikke helt bukt med hudproblemene på egen hånd. Med hjelp av spesialutdannede hudpleiere som kan gi deg og huden din det dere trenger kan du få en sunn hud. En ansiktsbehandling er også behagelig og avslappende.

Også hud som er «problemfri» har godt av skreddersydde råd og regelmessige ansiktsbehandlinger for å beholde sin fine kvalitet og motvirke aldringstegn.


Exuviance-behandlinger i salong

Med en profesjonell Exuviance-behandling får du ikke bare en avansert behandling med dokumentert effekt, men også en herlig avslappende stund! Exuviance tilbyr flere typer AHA-peelinger og én retinolpeeling.
Allerede etter én Exuviance-behandling vil du se en oppkvikkende effekt, men de beste resultatene får du etter en serie behandlinger. Hudstrukturen blir jevnere, spensten kommer tilbake og hudens fuktighetsbindende substanser stimuleres. Resultatet blir en sunnere hud og et yngre, piggere utseende.

Dokumentert effektivt

Exuviance ble banebrytende da de utviklet den første standardiserte peelingbehandlingen med glykolsyre (AHA) samt effektive AHA-produkter på 1980-tallet. Grunnleggerne av Exuviance, Dr. Van Scott og Dr. Yu, er begge internasjonalt anerkjente pionerer innen kosmetisk dermatologi. De skapte og har originalpatentet på den første AHA-peelingen. Deres forskning og kliniske erfaring har vist at AHA-er med fordel kan brukes til å behandle en rekke hudproblemer, som aldringstegn, tørr hud, akne og pigmentflekker. I ettertid har de også utviklet en unik peeling med retinol.


Profesjonelt og skreddersydd – for alle hudtyper

Exuviance-behandlingene er utviklet for å passe for alle hudtyper, også følsom hud. En Exuviance-behandling fås hos spesialutdannede hudpleiere som skreddersyr behandlingen til akkurat din hudtype og eventuelle hudproblemer. Du kan behandle både ansiktet, hendene, føttene og andre deler av kroppen.

Med en kombinasjon av Exuviance-behandlingene og daglig bruk av hudpleieprodukter fra Exuviance kan du forbedre uregelmessigheter i huden som fine linjer og rynker, ujevn pigmentering og tørr hud samt forebygge akne. Også hud som er «problemfri» har godt av regelmessige behandlinger for å holde seg fin og forebygge aldringstegn og tørr hud.


Hvordan fungerer peelingene fra Exuviance?

De profesjonelle peelingbehandlingene fra Exuviance hjelper huden med å fornye seg selv ved at huden eksfolieres effektivt, men skånsomt, samtidig som cellefornyelsen stimuleres. Resultatet blir en smidigere hud med ny glød. De unike sammensetningene gjør at Exuviances profesjonelle peelingbehandlinger gir maksimal effekt uten å irritere huden. En Exuviance-peeling med enten AHA eller retinol er rask, enkel og har minimal tilhelingstid.

I en AHA-peeling brukes ulike eksfolierende, cellefornyende og volumgivende fruktsyrer som for eksempel glykolsyre, mandelsyre og sitronsyre. Umiddelbart etter en AHA-peeling føles huden veldig frisk og fin.

Exuviance Radiance Peel er en svært effektiv retinolbasert peeling. Retinol er en form for A-vitamin som eksfolierer huden og stimulerer dannelsen av nye, friske hudceller, forbedrer hudstrukturen, gjør rynker mindre fremtredende og jevner ut hudtonen. Retinol passer også utmerket for fet eller akneutsatt hud. Peelingen påføres i salongen og vaskes av hjemme i henhold til instruksen fra hudpleieren. Etter ca. 2–3 dager kan det oppstå flassing som varer i noen dager, avhengig av hudtype. Innen en uke er huden helt tilhelet med fornyet spenst og smidighet.

Hvordan foregår behandlingen?

Ved en typisk Exuviance-behandling gjøres det først en grundig hudanalyse. Neste steg er en hudrens. Deretter peeles huden skånsomt, men effektivt, med Exuviances patenterte AHA eller retinol, som også stimulerer cellefornyelsen i huden. I de fleste ansiktsbehandlinger inngår også en avslappende og sirkulasjonsfremmende massasje (men som oftest ikke ved akne, rosacea og ikke ved retinolpeeling). Med Exuviance Professional massasjekrem får huden dessuten maksimalt med fuktighet. Deretter påføres en passende maske, og så et avsluttende produkt og en pleiende foundation for dem som ønsker det. Rett etter behandlingen føles huden frisk og ny med en fin glød!

Viktig å tenke på

  • Si fra til hudpleieren din hvis du bruker legemidler som kan påvirke huden eller eventuelle andre ting du tror kan ha betydning for behandlingen.
  • Menn bør være så nybarberte som mulig, men ikke barbere seg samme dag som behandlingen, siden den da kan svi litt.
  • Behandling gjøres ikke på irritert hud.
  • En Exuviance-behandling påbegynnes i salongen og avsluttes hjemme! Ved å kombinere salongbehandlinger med de rette hjemmeproduktene får du et best mulig resultat.

Besøk en hudpleiesalong

Besøk en hudpleiesalong der du bor for en personlig hudanalyse og et skreddersydd behandlingsprogram.

Besøk en hudpleiesalong

Besøk en hudpleiesalong der du bor for en personlig hudanalyse og et skreddersydd behandlingsprogram.