Exuviance-behandlinger som gjør rynker mindre fremtredende

Du er aldri for ung eller for gammel til å begynne og pleie huden. Det er selvfølgelig lettere å bruke hudpleie til å beholde den ungdommelige gløden og spensten enn å få tilbake det man har mistet, men på den andre siden er det aldri for sent å begynne. Fruktsyrer som alfahydroksysyrer (AHA) og polyhydroksysyrer (PHA) har vist seg å være svært effektive mot aldringstegn som rynker, tapt spenst, slapphet, tørr hud og solskader.

En Exuviance-behandling i hudpleiesalong fjerner de døde hudcellene som med alderen ikke forsvinner like lett av seg selv. En hud som er tørr og ujevn på overflaten, reflekterer mindre lys og får et mer gustent utseende. Behandlingen hjelper huden med å få gløden tilbake. Dessuten setter den i gang hudens egen fornyelsesprosess, som også går langsommere med tiden, og huden føles spenstigere og mer elastisk.

Før og etter Exuviances salongbehandlinger og hjemmeprodukterFør og etter Exuviances salongbehandlinger og hjemmeprodukter

Viktig å tenke på

  • Si fra til hudpleieren din hvis du bruker legemidler som kan påvirke huden eller eventuelle andre ting du tror kan ha betydning for behandlingen.
  • Menn bør være så nybarberte som mulig, men ikke barbere seg samme dag som behandlingen, siden den da kan svi litt.
  • Unngå å bli solbrent. Behandling gjøres ikke på irritert hud.
  • En Exuviance-behandling påbegynnes i salongen og avsluttes hjemme! Ved å kombinere salongbehandlinger med de rette hjemmeproduktene får du et best mulig resultat.

På sidene våre om ulike hudproblemer kan dulære mer om rynker

Besøk en hudpleiesalong

Besøk en hudpleiesalong der du bor for en personlig hudanalyse og et skreddersydd behandlingsprogram.

Besøk en hudpleiesalong

Besøk en hudpleiesalong der du bor for en personlig hudanalyse og et skreddersydd behandlingsprogram.

Exuviance-produkter mot rynker