Banner image

 

I 2024 vil varemerket Exuviance Professional gå gjennom en spennende forandring, men ikke vær redd – du vil fortsatt kunne få tak i favorittproduktene dine!

Kort fortalt handler det om at produktene i Exuviance Professional-serien skal innlemmes i søstermerkene NEOSTRATA og Exuviance. Produktene vil fortsatt finnes, men de vil ha et annet navn og et litt annet utseende.

For deg som pleier å besøke en salong for behandlinger og produktkjøp, vil salongen hjelpe deg med å finne riktig produkt i overgangsperioden. Og du som pleier å handle her, ser enkelt hvilke produkter som bytter navn og utseende.

Enkelte av produktene du er vant til, vil fremover være tilgjengelige under navnet NEOSTRATA, mens andre vil være tilgjengelige under navnet Exuviance. Produktene og behandlingene du liker best, vil altså fremdeles tilbys, men de vil ha et nytt utseende og navn. Vi hjelper deg med å finne de perfekte alternativene som du enkelt kan integrere i hudpleierutinen din. 

På denne siden finner du alle favorittproduktene dine en stund til! Senere kommer siden til å ha fokus på Exuviance, mens alle NEOSTRATA-produktene vil være tilgjengelige på NEOSTRATAs eget nettsted.

Exuviance Professional, Exuviance og NEOSTRATA er søstermerker som deler ingredienser og teknologier. Exuviance Professional har vært merket som tilbys i hudpleiesalonger, Exuviance i butikk og NEOSTRATA hos estetisk-medisinske klinikker. I 2024 vil NEOSTRATA bli merket som tilbys hos alle hudeksperter, både hudpleiesalonger og estetisk-medisinske klinikker.

Banner image
Banner image